Verzorging

Shampoo:

Alle Redken Brews haarverzorging heeft als basis bewerkt mout, dit is een graansoort dat ook gebruikt wordt in bier, vandaar dat de verzorging in bierflesjes zit!

3 in 1 Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.6

Heb je vaak haast en wil je gewoon één goed product voor haar en lichaam? Dan is deze 3-in-1 verzorging perfect voor jou!

Was je lichaam en reinig en verzorg je haar met slechts één product. De gel-achtige formule is aangenaam op je lichaam en houdt het haar luchtig en handelbaar.

Gebruik:

Inmasseren op vochtig haar en een vochtig lichaam, laten opschuimen en afspoelen.

Anti roos Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.5

Deze roos-verminderende shampoo kalmeert de hoofdhuid en vermindert de jeukende hoofdhuid en helpt schilfering te voorkomen.

Deze shampoo is voorzien van pyrithione-zink om roos te bestrijden en onder controle te houden, reinigt de mild en vermindert roos bij alle haartypen.

Gebruik:

Breng aan op nat haar en masseer het product goed in. Spoel de Redken Brews Anti-Dandruff Shampoo vervolgens goed uit.

Daily Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.8

Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, een milde reiniging die het haar niet uitdroogt of stug aan laat voelen.

Perfect als je vaak gaat sporten bijvoorbeeld. Geeft een fris gevoel en een mannelijke geur, geschikt voor alle haartypen.

Gebruik:

Maak je haar vochtig, verdeel de shampoo door je haar, masseer in (laat opschuimen) en spoel daarna goed uit.

Extra Clean Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.6

Deze intensief reinigende shampoo is perfect voor mannen die styling op basis van bijenwas gebruiken of gewoon snel last hebben van vet haar.

De shampoo zorgt ervoor dat je hoofdhuid en haar na gebruik helemaal schoon zijn, er blijven geen product resten achter. Ook perfect om eens één keer in de week te gebruiken in plaats van je reguliere shampoo.

Gebruik:

Op vochtig haar inmasseren, laten opschuimen en afspoelen.

Mint Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.6

Deze shampoo reinigt en geeft een fris, verkoelend gevoel op de hoofdhuid.

Heb je wel eens jeuk op je hoofdhuid? Dan helpt deze shampoo dat te verzachten.

De shampoo is geschikt voor alle haartypen en ook voor de gevoelige hoofdhuid.

Gebruik:

Op vochtig haar inmasseren, laten opschuimen en afspoelen.

Silver Shampoo (300ml)

Prijs: € 18,56

Waardering: 4.8

Deze zilvershampoo reinigt en haalt een ongewenste geeltint uit wit en/of grijs haar. De shampoo werkt tevens verzorgend, de verzorgende functie wordt versterkt door de shampoo langer te laten inwerken. Heeft een mannelijke, houtachtige geur.

Gebruik:

Draag handschoenen om de shampoo te verdelen door vochtig haar. Laat ca. 3 minuten inwerken. Voor een beter kleurresultaat/meer verzorging maximaal 5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen! We adviseren je om het product maximaal twee keer per week te gebruiken.